Какво постигнахме като официален представител на Kodi Professional за 2019г.? - блог гел лакове
Блог /

Теми в блога

- 10 грешки, които Ви делят от красив, дълготраен маникюр у дома.
- Какъв маникюр да си направите за Св. Валентин?
- С гел лак на море- правилна грижа и съвети за по-дълготраен маникюр и педикюр.
- Какъв материал за изграждане да изберете- гел, акрил или акригел/ полигел?
- Какво постигнахме като официален представител на Kodi Professional за 2019г.?
- Подробна спецификация на най-известните продукти от Kodi Professional.
- UV или LED? Коя лампа да изберем за изпичане на маникюр?
- Защо KODI Professional е най-предпочитана марка за гел лак у дома и в салони?
- Как да си изберем подходяща пила за маникюр?
- Какво е био гел за нокти и защо е подходящ при правенето на гел лак маникюр?
- Опасни съставки, които да избягваме при покупка на лакове и козметика
- Маникюр у дома с гел лаковете от KODI Professional.
- Как да си направим гел лак маникюр “Бевърли Хилс” вкъщи с бляскави резултати?

Какво постигнахме като официален представител на Kodi Professional за 2019г.?

Какво постигнахме като официален представител на Kodi Professional за 2019г.?

Публикувано на 19.12.2019

 

Откриване на шоуруми, провеждане на курсове, участия на изложения, сертифициране на обучители и заставане зад кауза за по-добро бъдеще за всички.. тези събития оцветиха последните 12 месеца на нас- екипа на Май Нейлс!

Динамичната и изпълнена с нови начинания и успехи 2019г. премина неусетно, но остави след себе си удовлетворение от постигнатото и още по-големи мечти и амбиции за 2020г.!

Станахме все по-близки с Вас- нашите клиенти и партньори! Вие не просто залагате на марката Kodi Professional, а и се вслушвате в мнението и съветите ни.

Поради тази причина решихме да споделим с Вас как премина 2019г. за нас и какво планираме за 2020г.!

 1. Развитие и разрастване на екипа ни. 

  • Шоуруми

Вече в България има три шоурума, от които на място можете да закупите продукти на известната марка Kodi Professional. Те са в градовете София (на бул. „България“ №110), Пловдив (ул. „Перущица“ №63 срещу мол Пловдив) и Бургас („Меден рудник“ 231, ет.2).

  • Представители

Ако проявявате интерес към марката, на която сме официален представител за България, искате да научите повече за нея, да получите специалната ни оферта за професионалисти, да видите палитрите с цветовете ни и да тествате продуктите ни, то можем да Ви свържем с представителите ни! Вече имаме такива в градовете София, Пловдив, Благоевград, Казанлък, Плевен, Ловеч и Троян!

  • Разрастване

В началото на 2019г. открихме шоурума ни  в гр. Пловдив, а в края се разширява допълнително и складът ни! Така ще можем да поддържаме още по-мащабен и разнообразен продуктов асортимент.

Освен това екипът на Май Нейлс се разшири с още един човек- нашият мениджър продажби!

 2. Участие на национално изложение.

В края на септември участвахме на Арена на красотата, която се проведе в гр. София. Благодарение на събитието се запознахме лично с някои от Вас и Ви дадохме професионални съвети при работа с продуктите Kodi Professional.

Също така Ви запознахме с най-новите ни продукти, а именно:

По време на Арена на красотата проведохме безплатни семинари от известната обучителка от международно ниво- Анна Адамовска. Тя демонстрира изграждане с акригел и бързи дизайни със стемпинг, акварелни капки, пигменти и други!

Също така и през трите дни имахме томбола с награди на всеки час! Късметлиите спечелиха спа продукти, продукти за дизайн и т.н.

Използваме момента да благодарим на екипа ни и на организаторите на събитието, както и на Вас- нашите клиенти, за доверието и подкрепата!

 3. Курс по комбиниран маникюр.

Поставихме началото на декември с курс по комбиниран маникюр. Обучител беше Анна Попова- международен инструктор и технолог на марката Kodi Professional. Курсът започна с теоретична част, като курсистите ни си водеха подробни записки. След нея последва демонстрационна част, по време на която Анна показа техниката „руски маникюр“ на модел. Тя подробно обясни всички специфики на тази техника- започвайки от работната поза на маникюриста, при която той минимално се изморява, до дезинфекция, подготовка на нокътната плочка, работа с инструменти и електрическа пила, нанасяне на обезмаслител и ултрабонд, изравняване с каучукова основа, правилно нанасяне на цветен гел лак близо до кутикулата и съответно запечатване с каучуково покритие.

След демонстрацията курсистите ни имаха възможност да приложат наученото върху модели, докато Анна ги напътстваше. В края на курса обучителката оцени работите на всички курсистки- обясни им което са направили идеално, но и върху какво може още да поработят.

Обучението завърши с връчване на международен сертификат Kodi Professional на всички участници.

4. Сертифицирани обучители.

През 2019г. след успешно преминат изпит пред жури от международно ниво в гр. Киев,  Десислава Джамбазова стана първият сертифициран обучител на марката Kodi Professional в България. Деси е сертифицирана в направленията класически маникюр, класически педикюр и изграждане с гел. Освен обучител, Деси е и представител на марката в гр. Благоевград.

За да можем още по-професионално и компетентно да Ви обслужваме, Виктория Дончев- нашият мениджър, технолог и представител за гр. Пловдив, успешно завърши курс по "Апаратен маникюр" в гр.  Киев в- “Kodi Style Studio”! Съответно вече Май Нейлс има дипломиран специалист, който може да Ви консултира безплатно относно фрези и електрически пили.

5. Професионални инструменти Staleks.

От 2019г. в онлайн магазина ни освен продукти за гел лак и консумативи от Kodi Professional, започнахме да предлагаме и професионални инструменти Staleks. Украинската марка Staleks произвежда професионални инструменти за маникюр и педикюр от висококачествена стомана с доказано качество.

При нас може да откриете професионални ножици, клещи, нокторезачки, избутвачи и други инструменти от световноизвестната марка.

6. Дарителска кампания.

Като представител на Kodi Professional, за нас е изключително важно качественото обслужване на клиентите ни. Стремим се винаги да имаме най-новите продукти от Kodi Professional, за да можете да си направите маникюри по последни тенденции!

Заедно с това обаче, искаме да сме компания с кауза, която помага на нуждаещите се. Ето защо даряваме по 2лв за всяка направена поръчка през декември за фондация „За нашите деца“.

Фондация „За нашите деца” е българска неправителствена организация, която вече 27 години работи в България, водена от мисията да осигури развитие и щастливо детство за най-уязвимите деца в страната.

 

Такава беше нашата 2019г. Растящият непрекъснато интерес към Kodi Professional и добрите отзиви, които получаваме, ни радват и мотивират непрекъснато!

Затова през 2020г. планираме да се развиваме все повече!

1. Ще участваме на международния фестивал „Виридиленд“.

С огромно удоволствие искаме да Ви съобщим, че ще бъдем спонсори на фестивала „Виридиленд“, който ще се проведе на 10-11.06.2020г. в гр. Киев, Украйна!

„Viridiland Beauty Art Festival“ е грандиозен фестивал на красотата и изкуството, организиран ежегодишно от световноизвестната марка Kodi Professional. Международното събитие е едно от най-мащабните и големи в индустрията на красотата!

Фестивалът обединява над 2 000 утвърдени майстори, професионалисти и съдии в сфери като грим, маникюр, фризьорство и т.н.

Във връзка с неповторимото събитие Май Нейлс ще сформира екип от професионалисти, който да представи България в следните категории:

  • Сценичен (Арт) гримьор
  • Маникюрист (ноктопластика форма стилето; апаратен и класически маникюр, трендове 2020)
  • Фризьор (прическа за сценичен образ)
  • Стилист

Печелившите ще получат парична награда. През изминалата 2019г. фондът за награди на Виридиленд е бил на стойност 1 000 000 евро!

Вече имаме сформиран екип за 2020г., но ако желаете да се включите самостоятелно в някоя от категориите можем да Ви съдействаме. От подобно събитие ще имате шанс да прецените нивото си на базата на Ваши колеги от целия свят!

2. Нови шоуруми и представители за по-малките градове.

Завършваме годината с прекрасната новина, че вече имаме представител за гр. Варна!

В началото на 2020г. ни предстои да имаме такива и за градовете Велинград, Враца и Стара Загора, както и да отворим шоуруми в гр. Пазарджик и гр Варна.

3. Индивидуални и групови курсове.

През 2020г. ще провеждаме професионални курсове за маникюр и педикюр, за да можем да Ви помогнем да поставите началото на кариерата си или да повишите квалификацията си, да научите нови техники и да подобрите уменията си!

Планираме активно да провеждаме индивидуални и групови курсове с нашия сертифициран обучител в България- Десислава Джамбазова, която има над 6-годишен опит в областта! Деси ще предлага курсове по класически маникюр, класически педикюр и ноктопластика с гел. Курсовете ще са подходящи за начинаещи маникюристи и благодарение на тях ще натрупате базови теоретични и практически знания, които са екзистенциални, ако възнамерявате да се реализирате професионално.

За по-напредналите ни клиенти, които вече имат натрупан опит и знания, но искат да се усъвършенстват непрекъснато, ще предлагаме курсове с международни обучители и технолози на марката Kodi Professional. Курсовете ще са свързани с различни техники като комбиниран маникюр, 3D декорации, методи на изграждане и други.

 

И така, такава беше нашата пъстра и цветна 2019г.!

Много ще се радваме така, както ние споделихме с Вас постигнатото през годината и плановете ни за следващата, да получим от Вас обратна връзка за нашата работа и продуктите Kodi Professional!

 

Желаем Ви много успехи, усмивки и красиви маникюри през 2020г.!

Благодарим Ви за доверието!

 

С уважение,

Екипът на Май Нейлс

 

 

Коментари

Публикувайте коментар

Публикувайте коментар

Публикуването на коментари е достъпно за регистрираните потребители. Моля, направете регистрация в сайта или влезте с паролата си, ако имате такава!

Вход Регистрация

Затвори
Вашият e-mail
Парола
Затвори
Затвори
Регистрирайте се за нашия бюлетин

Регистрирай се за нашия бюлетин и получи 5% отстъпка за първата си поръчка! Важи за клиенти, който НЯМАТ регистрация на сайта!

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да може да функционира правилно. Повече за бисквитките Разбрах и приемам!