Избор на категория
Вашата количка

Гел със сухи цветя Flower gel №06 4 мл.

Гел със сухи цветя Flower gel №06 4 мл.
Гел със сухи цветя Flower gel №06 4 мл.
Гел със сухи цветя Flower gel №06 4 мл.
Гел със сухи цветя Flower gel №06 4 мл.
✘Изчерпано
Гел със сухи цветя Flower gel №06 4 мл.
Гел със сухи цветя Flower gel №06 4 мл.
Гел със сухи цветя Flower gel №06 4 мл.
Гел със сухи цветя Flower gel №06 4 мл.
Гел със сухи цветя Flower gel №06 4 мл.
  • Наличност: ✘Изчерпано
  • Производител: Kodi Professional
  • Каталожен номер: 20122027
Цена:
19.00 лв. (9.71€)
Имате ли нужда от помощ? Пишете ни или позвънете на +359 889 909 925
Разгледайте още продукти от: Декорации за маникюр Гел със сухи цветя Flower gel

Гелът със сухи цветя е декоративен материал, идеален за създаване на деликатни, нежни и романтични дизайни.

Гелът може да се използва самостоятелно или върху цветен гел лак.
Подходящ е за естествени и изкуствени нокти.
Може да се използва като моделиращ гел за оформяне на свободния край на нокътя.
Има умерено гъста консистенция, удобен е за използване и равномерно се разпределя върху нокътната плочка.
Има лепкав слой.
Цветен гел №06: прозрачен с зелен оттенък

Как се използва?

Нанесете дехидрататор и изчакайте да изсъхне за 5-10 сек. на въздух.

Нанесете ултрабонд (праймер без киселина) и изчакайте 5-10 сек. да изсъхне на въздух.

Нанесете тънък слой каучукова основа (ръбър база) на нокътя и изпечете в UV лампа- 2 мин., в LED лампа- 30 сек.

По желание нанесете тънък слой цветен гел лак и изпечете в UV лампа- 2 мин., в LED лампа- 30 сек.

Нанесете тънък слой гел със сушени цветя и изпечете в UV лампа- 2 мин., в LED лампа- 30-60 сек. По желание нанесете 2-ри слой и изпечете.

Нанесете каучуково покритие (ръбър топ) или топ покритие без лепкав слой.

За да добавите своя отзив е необходимо да се впишете в своя акаунт или се регистрирайте. Вашето мнение е важно за нас. Благодарим Ви, че помагате на другите.
Този уеб сайт използва бисквитки. В случай, че желаете да го използвате е необходимо да се съгласите с тях Политика на бисквитки